2011. június 13., hétfő

Doggy bag, avagy hogyan csomagoljunk süteményt stílusosan

Süti mindig marad. Torta is. A rokonok  pedig szeretnének hazavinni belőle a buli után.
Hát tégy a kedvükre! De alufóliába csomagolva add a maradék sütit, hanem stílusosan, kedves kis szeretet-csomagokkal kedveskedj a vendégeidnek.
Egyszerű ötlet, kell hozzá barna papírzacskó, melyeket például a Pantonnál is beszerezhetsz. Kell még hozzá papírcsipke, meg decoupage ragasztó, ez hátha maradt a meghívós projektből...

hozzávalók
Első lépésben, "antikol" a papírcsipkét. Ezt egy kis maradék kávé segítségével, könnyedén megteheted. Áztasd be öt percre a csipkédet, szárítsd meg, és máris kész az "antik" papírcsipke!
Decoupage ragasztóval kend be a papírzacskót, és helyezd a ragasztós felületre a csipkét, tetszés szerint. Egy kis szivacs-aplikátor segítségével, tégy ragasztót a csipkére is. Hagyd száradni, és ízlés szerint, dekoráld még dekorfilc segítségével a papírzacskót.


forrás

3 megjegyzés:

  1. Hol lehet kicsi tortacsipkét kapni...? Csak mert kb fél éve keresek. A Fővám téri csarnokban a legkisebb 17 cm-es volt, és azt is pár hete kaptam először. Kisebbet egyszerűen sehol nem találok. :-( Szív alakút pedig főleg nem...

    VálaszTörlés
  2. Én az Üllői úti Kreatív Hobby boltban nézném meg a helyedben, illetve nagyobb papírboltokban. És körbekérdeznék egy-két cukrászdát is,hátha van jó kis beszerző helyük.

    VálaszTörlés
  3. szuper, köszi! (kreatív hobbi, hobbyművész - ezekben már néztem, de nem találtam :-/)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...